Over Spatreatments

luxe en comfort voor iedereen

Missie

Wij Spatreatments zijn trotse distributeur van het Britse Bc Softwear. Vele schoonheidssalons hebben we al mogen voorzien van mooi en duurzaam textiel. Van badjassen tot handdoeken groot en klein. We verkopen het allemaal. De wens van de klant staat bij ons centraal. Op alle fronten proberen we ze goed mogelijk te helpen. Ben je toe aan een nieuwe kleur in je salon, maar wil je geen grote verandering? Dan is een complete nieuwe kleur van textiel de aangewezen manier van vernieuwen. 

over BC softwear

BC SoftWear is de toonaangevende textielleverancier voor luxe hotels en spa's in het VK, Nederland en wereldwijd. De producten zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten, waar kwaliteit en uitzonderlijke prestaties de norm zijn. De Britse BC SoftWear werd in 2002 gelanceerd door de oprichter en directeur, mevrouw Barbara Cooke. Het bedrijf levert nu expertise in de productie van spa-linnen, luxe badjassen en schoenen van uitzonderlijke kwaliteit in 34 landen over de hele wereld en staat bekend om zijn unieke kennis van de spa- en hotelmarkten. Met een benijdenswaardige reputatie voor hoogwaardige handdoeken en badjassen, garanderen we dat onze klanten een betrouwbare levering en uitzonderlijke klantenservice zullen ontvangen.

MILIEU VRIENDELIJK

ecologisch verantwoord

Als toonaangevend en innovatief bedrijf in de textielindustrie is BC SoftWear zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het milieu. Onze belangrijkste fabriek in Turkije is op dezelfde manier afgestemd op een uitgebreid programma waarin wordt geïnvesteerd in milieuvriendelijke technologieën die allemaal gericht zijn op het verminderen van schade aan het milieu.

WATER De fabriek heeft een biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie en kan 10% van het eigen totale afvalwater hergebruiken.

KOOLSTOFDIOXIDEVERMINDERING De fabriek is begonnen met het verminderen van de kooldioxide-voetafdruk en het 'broeikaseffect' in overeenstemming met de doelstellingen om de strijd tegen de opwarming van de aarde en klimaatverandering te helpen verminderen door middel van internationale klimaatveranderingsregelgeving.

ZONNE-ENERGIE De fabriek heeft zonne-energiecentrales geïnstalleerd op velden en fabrieksdaken en gebruikt haar eigen schone energie om ons textiel te produceren.

SCHONE ENERGIE De fabriek voorkomt een aardgasverbruik van 2.465.223 m3 per jaar door gebruik te maken van schone energie uit zonne-energiecentrales. Een ander voordeel van de zonnecentrales is dat de uitstoot van kooldioxide naar de natuur wordt verminderd en de fabriek voorkomt een potentiële uitstoot van 20.000 ton CO2.

BESCHERMEN EN ONDERSTEUNEN VAN HET  WILDLEVEN De terugwinning van 1.430.727 bomen is geleverd door onze zonne-energiecentrales, en daarom ondersteunen en promoten we door herbeplanting van een gebied van 28.000.000 vierkante meter (een gebied groter dan 8 keer Central Park) de bescherming van dieren in hun omgeving habitats.

THUISGROEID KATOEN Om de koolstofvoetafdruk nog verder te verkleinen, verbouwt onze fabriek haar eigen katoen en vertrouwt ze steeds minder op geïmporteerd garen.

Onze diensten

handdoeken

Alle soorten en maten

badjassen

Van sneldrogende tot zware stoffen

slippers

Verschillende soorten slippers

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Supersnel en supermooi

Afgelopen maandag gearriveerd Supersnel en supermooi, ruim op tijd voor de opening.

Bedankt!

Jolanda Heuting  Beauty Works

super zacht

De handdoeken zijn super zacht en van een hele goede kwaliteit.  

Ik gebruik ze intensief en heb er jaren plezier van.De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.

Geraldine Joziasse  Ti Sento

Geweldig

                             Wat een geweldige en super zachte handdoeken.                                                                                

Marina Source de Beaute