Passie voor handdoeken

voor Bedrijven

HANDDOEKEN

Al onze handdoeken zijn gemaakt van 100% van het beste Egyptische katoen en zijn speciaal geconstrueerd om de hoogste retentie van zachtheid en zachtheid te bereiken, waardoor de handdoeken extreem duurzaam zijn. voor meer informatie kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen.

Dekbedden

Het laatste nieuwe product van BC softwear zijn de dekbedden. Deze zijn wit van kleur maar kunnen in drie kleuren worden geborduurd. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om je logo erop te borduren. Voor meer informatie kun je ons altijd mailen of gewoon even bellen.

BADJASSEN

BC Softwear heeft de ruimste keuze aan badjassen voor elke omgeving; Of het nu gaat om een ​​lichtgewicht gewaad dat gemakkelijk te wassen en te drogen is, en comfortabel om te dragen in een warme spa, tot een superluxe dikke, zachte en donzige mantel gericht op onze meest luxueuze etablissementen.

Wat kun je allemaal borduren?

Kan ik de stijl van borduren kiezen?   Wij bieden 7 lettertypen voor u om uit te kiezen en we kunnen ook uw bedrijfslogo borduren.

Wat zeggen de klanten over onze producten.

Jolanda van Beauty Works

Afgelopen maandag gearriveerd Supersnel en supermooi, ruim op tijd voor de opening.

Bedankt!

Groet Jolanda Heuting

Beauty Works in teteringen

Roxanne en Esmaralda van Scalda

Maximale comport met subtiele aanpassing. Toen Esmeralda de stalen onder ogen kreeg, het zachte gevoel en de luxe van het textiel. 

                                              Bedankt Roxanne en Esmaralda,

www.scalda.nl

Geraldine van Ti sento 

De handdoeken zijn superzacht en van een hele goede kwaliteit.  

Ik gebruik ze intensief en heb er jaren plezier van.De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.

Groet Geraldine Joziasse

www.tisentobeauty.nl

Clients We Work For